Vi har endnu en gang haft indbrud så nu skaffer vi os en tyverialarm

I sidste weekend da vi vendte hjem fra et par dage i vores kolonihavehus havde vi haft bræk i vores villa. Røverne havde indvendt alle vore ting og snuppet vor kunstværker, anlæg og IT udstyr. Det er dog ikke første gang at det er hændt men hver evig eneste gang er det ubehageligt. Sidste gang det hændte havde de ikke gennemsøgt huset men kun rapset vor PH lamper og vor ene Bestlite lampe i stuen. Men dette tyveri fremstod virkelig mindre forberedt og det tog os tre dage at rydde op. Tyvene havde simpelthen tømt samtlige skuffer ud på gulvet, ak ja selv børneværelset havde tyvene indvendt.

Den gang da vi investerede i vores ejendom for fire år siden var der nemlig allerede indsat alarmer plus privatalarm som vi selvsagt lod tilbage. Men det lader ikke til at det fungerer super godt længere. pga. det har vi bestemt os for at investere et par nye tyverialarm. Min ven har anbefalet en slags men jeg påtænker nu alligevel at høre vor omkringboende hvilken slags alarmsystemer de anvender. Vor ene nabo har tilrådet at vi laver lukketøj på alle vores døre og vinduer så det fremkommer mere udfordrende for tyveknægtene at finde en vej ud. Min hustru er dog ikke glad for forestillingen om at familien faktisk skal være låst inde i selskab med røverne i tilfældet af at de laver tyveri når vi og børnene snorksover.

Vi har brug for en alarm som er tilkoblet vor telefoner. På denne måde kan vi unden problemer at se hvis vi har selvbudne gæster hvis vi er på ferie eller i koloni. Det er samtidig praktisk at man kan se om alarmen er startet således at man kan ringe til naboerne, sådanne at de kan kontakte politiet. Det er desuden vigtigt at vi investerer i en tyverialarm som vor tre børn nemt kan tænde og slukke. De kommer trods alt hjem fra fritidshjem et par timer før vi kører hjem fra kontoret. Alarmen bør være let at bruge men på samme tid skal alarmen ligeledes være bedre end vor forgående. Det vigtigste er at min hustru og jeg hurtigst muligt fremfinder en god løsning således at vi bliver foruden den væmmelige følelse når vi kommer hjem til smadrede ruder og et berøvet bo.