Tænker på it outsourcing af den nye mobil-app

Alle på job har monster en ophængt periode, idet vi er specialister i app udvikling , hvilket er monster tilbedt i tiden. Af denne grund søger jeg forskellige services, som bør kunne aflaste teamet. Jeg læste her til morgen om udvikling af app, og dette vil lette presset på arbejdet. Vi har vores website i platformen Drupal, og af denne grund er vi alt være lovet dækket ind, idet Drupal er så stærkt et værktøj, og dette dertil er en rigtig økonomisk produktløsning, eftersom Drupal-produktet er et såkaldt open source system. Og det er derudover til en hver tid komplet opgraderet, og du kan få akkurat de CMS-moduler, som er bedst for stedets behov for funktioner.

Well well i retning af outsourcingsom nu er sagen. Når det gælder de utallige projektløsninger, som vi og kollegaerne skal finde, er der ofte brug for meget kodearbejde. Netop her ville outsourcing til Indien eller Kina være perfekt. Arbejderne er ekstremt smarte i Kina og øvrige Asien og elsker IT, og mit firma kan nu leje en personlig IT-udvikler foruden dansk projektledelse. Og det er essentielt, på grund af hvis vi har projekter m. kontinuerlig udvikling af nye features, bør outsourcing til Kina eller et andet land være ideelt, mens arbejdsbyrden er signifikant.

Selv vil jeg overhovedet ikke have nogen anker over, at biksen har styrtende travlt med vores app udvikling. Årene er bare med os, idet en bred vifte af varierende sektorer er hooked på at få lavet en app til mobilen. Det faktisk er altmuligt lige fra varierende servicehverv, online shops, nyheder samt for eksempel ordbøger. Og det er meget eftertragtet, fordi folk bruger mobil & iPaden i så bredt omfang, derfor skal det være simpelt at have adgang tilmange af de forskellige firmaer & tilbud.