Overvejer at outsource den næste mobilapp

Alle på job har sygt meget på to to-listen, eftersom vores niche er app udvikling til alle brancher, hvilket er virkelig eftertragtet i øjeblikket. Således kigger jeg på visse eksterne arbejdskrafter, der bør kunne aflaste os. Jeg nærlæste her til morgen om apputveckling, og dette vil være en aflastning for vores arbejdstryk. Vi har vores firmas hjemmeside med Drupal som platform, så på dette område er vi til alt held helgarderet, da Drupal er så solidt et redskab, foruden at dette på samme tid er en virkelig økonomisk løsning, da det er en open source platform. Dette system er samtidig altid helt og aldeles updated, fordi vi kan få nøjagtig de moduler, der passer bedst til jobbets behov for funktioner.

Nu må jeg hellere komme mod outsourcingsom er spørgsmålet. I relation til de forskellige projektløsninger, som jeg har itl opgave at finde frem til, har vi tit et behov for meget kodning. Så her ville effektiv outsourcing til folk i Indien eller Kina være optimalt. Arbejderne er vældig erfarne i Kina og satser her især på IT-området, og mit firma kan sådan set booke en personlig fuldtidsudvikler foruden projektledelse af en dansker. Og det er essentielt, på grund af hvis vi kører projekter med kontinuerlig udvikling af nye features, bør outsourcing til et land som Kina være perfekt, imens arbejdspresset er mest markant.

Spørger du mig, må vi ej klage over, at jeg har mange jern i ilden pga. vores effektive app udvikling inden for alle brancher. 2013 er så meget taknemmelig, og adskillige differentierede brancher er interesseret i at få designet en app. Og det kan være til det hele lige fra de forskellige serviceområder, netbutikker, nyhedstjenester eller det kan være fx ordbøger. Da det er meget funktionelt, fordi man bruger mobilen & tabletten i så bredt omfang, hvorfor det skal være ukompliceret at få genveje til de respektive businesses foruden hjælpemidler.