Knæk i i firmaet – nu er det relevant med en alarm

For to uger siden da min familie og jeg kom glade hjem efter en dejlig weekend i vores landhus havde vi desværre haft indbrudstyveri i vor bolig. Tyvene havde rodet i alt og snuppet vores sølvtøj, surround sound system og IT udstyr. Det er dog ikke første gang at det har fundet sted men hver enkelt gang er det lige frygteligt. Sidste gang det hændte havde de ikke rodet i huset men blot snuppet vores lamper og vores ene Bestlite lampe i tv stuen. Men dette indbrudstyveri fremstod meget mindre professionelt og det tog flere dage at få opgjort hvad der var blevet stjålet. Tyvene havde simpelthen udtømt alle skuffer ud på gulvene, ja endda køkkenet havde indbrudstyvene rodet i.

Da vi erhvervede vores ejendom for et år siden var der allerede lavet Taletidskort til alarm som vi indlysende nok lod være. Men det lader ikke til at det fungerer upåklageligt længere. Desårsag har vi bestemt os for at investere et par splinternye gsm alarm. Min storebror har foreslået en slags men min kone og jeg tænker nu alligevel at adspørge vores naboer hvilken slags alarmsystemer de anvender. Vor forsikring har tilrådet at vi laver låsetøj på alle vores døre og vinduer så det bliver mere besværligt for tyvene at lave en udgang. Min kone og jeg er slet ikke begejstret for tanken om at vi og børnene i princippet skal være låst inde i selskab med tyveknægtene hvis de laver tyveri når familien sover.

Min kone og jeg har virkelige brug for en alarm der er tilknyttet vor mobiler. Således er vi i stand til at nemt se hvis vi har ubudne gæster mens familien er på ferie eller i vores kolonihavehus. Det er også praktisk at man kan se om alarmen er gået i gang sådanne at man kan ringe til de omkringboende, så de kan få kontakt til ordensmagten. Det er ligeledes af høj vigtighed at vi erhverver en tyverialarm som vor børn uden nogen som helst problemer kan navigere. Børnene kommer trods alt hjem fra skole et par timer før vi kører hjem fra kontoret. Alarmen skal netop derfor være ligetil at anvende men på samme tid skal alarmen ligeledes være bedre end vores tidligere. Det aller vigtigste er at min hustru og jeg hurtigst muligt finder en holdbar løsning sådan at vi slipper for den væmmelige følelse når vi kommer tilbage til smadrede ruder og et berøvet rækkehus.